Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa & Conference League : Εκπληκτικό ματς στο BayArena, νίκη και προβάδισμα για την ΑΕΚ Λάρνακας (vids)

Πολλά γκολ και παιχνίδια που κρίθηκαν στην…κόψη του ξυραφιού περιελάμβανε το πρόγραμμα των βραδινών αγώνων σε Europa και Conference League.

Το ματς της ημέρας ήταν αναμφισβήτητα αυτό στο BayArena, όπου Λεβερκούζεν και Μονακό διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, κάνοντας συνεχώς ανατροπές στο σκορ, με τελικούς νικητές τους Γάλλους!

Το νικητήριο τέρμα για τους Μονεγάσκους σημείωσε ο Άξελ Ντισασί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι “ασπιρίνες” είχαν ανατρέψει το εις βάρος τους σκορ (αυτογκόλ του Χραντέσκι στο 9ο λεπτό) χάρη στα τέρματα των Ντιαμπί (48′) και Φιρτζ (59′). Οι Γάλλοι είχαν ισοφαρίσει στο 74′ με τον Ντιατά.

Αλώβητη έφυγε από το Allianz η Ναντ, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Γιουβέντους. Ο Βλάχοβιτς έδωσε το προβάδισμα στη Μεγάλη Κυρία με γκολ στο 13ο λεπτό, όμως οι Γάλλοι απάντησαν στο 60′ με τον Λουντοβίκ Μπλας.

Σε ανοδική πορεία η Σεβίλλη, πήρε σκορ πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν. Το γκολ του Εν Νεσίρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποτέλεσε το εφαλτήριο για την τελική επικράτηση, που ήρθε με τα γκολ των Οκάμπος και Γκουντέλι.

Τέλος στη Λισαβόνα, η ευχάριστη έκπληξη του Europa League, Μίντιλαντ πήρε θετικό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα και έχει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Δανία.

Europa League

Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου  0-0
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2-2
Σάλτσμπουργκ – Ρόμα  1-0 
Σαχτάρ Ντονέτσκ – Ρεν  2-1
Λεβερκούζεν – Μονακό  2-3
Γιουβέντους – Ναντ  1-1
Σεβίλλη – Αϊντχόφεν  3-0
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μίντιλαντ  1-1

*Οι επαναληπτικοί ορίστηκαν για τις 23/2


Πολύ λιγότερα γκολ σε σχέση με το Europa League περιελάμβανε η νοκ άουτ φάση του Conference League.

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε η ΑΕΚ Λάρνακας, που με γκολ του Άνχελ Γκαρθία στο 84ο λεπτό, πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Ντίπρο, ενόψει και του επαναληπτικού.

Τον πρώτο λόγο μετά το σημερινό ματς έχει και η Λάτσιο, που νίκησε τη ρουμανική Κλουζ χάρη στο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπως και η σπουδαία Λουντογκόρετς, που επικράτησε της Άντερλεχτ με το ίδιο σκορ, χάρη στο τέρμα του Ίγκορ Τιάγκο.

Τέλος, με το…ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση είναι η Παρτιζάν, που πέρασε νικηφόρα από τη Μολδαβία και την έδρα της Σέριφ, με γκολ του Ρικάρντο Γκόμες στο 50ο λεπτό.

Conference League

Μπόντο Γκλιμτ – Λεχ Πόζναν  0-0
Κάραμπακ – Γάνδη  1-0
Μπράγκα – Φιορεντίνα  0-4
Τράμπζονσπορ – Βασιλεία  1-0
ΑΕΚ Λάρνακας – Ντνίπρο  1-0
Σέριφ Τιράσπολ – Παρτιζάν  0-1
Λάτσιο – Κλουζ  1-0
Λουντογκόρετς – Άντερλεχτ  1-0

*Οι επαναληπτικοί ορίστηκαν για τις 23/2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected