Κατηγορίες
Διάφορα

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Μανούσο : Κάηκε ζωντανός στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που διατηρούσε στο Τυμπάκι (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του 57χρονου Μανούσο, που κάηκε ζωντανός στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που διατηρούσε στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον 57χρονο στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά στην αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στο Τυμπάκι και στον τραγικό θάνατο του 57χρονου ιδιοκτήτη διερευνούν οι ανακριτές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost, οι αξιωματικοί δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο και συλλέγουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Ο εσωτερικός χώρος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων απ όπου όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε η φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο σημείο αυτό βρισκόταν και ο άτυχος 57χρονος τον οποίο οι Πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην επιχείρηση καθώς και στο σπίτι του 58χρονου που βρίσκεται πάνω ακριβώς από την αντιπροσωπεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης προμηθεύτηκε το πρωί βενζίνη κάτι που ερευνούν οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος καθώς επίσης εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή για τραγικό δυστύχημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected