Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο : Ο γιος που βγήκε στην εκπομπή της Νικολούλη φέρεται να είναι ο δολοφόνος του πατέρα του! (vid)

Ποινική δίωξη για τη δολοφονία του άτυχου οικογενειάρχη στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών του νησιού προκαλώντας σοκ στην οικογένεια του.

Δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος του ο γιος, ο Βαγγέλης που τον βρήκε όπως έλεγε στην εκπομπή δολοφονημένο και αναζητούσε στο «Φως στο Τούνελ» τους δολοφόνους του…!

Ο ίδιος που κατηγορείται γι’ αυτό το κακούργημα, ενημέρωσε την εκπομπή για τις εξελίξεις αποστέλλοντας μάλιστα το σχετικό δικαστικό έγγραφο με το οποίο του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα μέχρι την απολογία του μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε.

Μιλώντας στο «Τούνελ», αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «πλεκτάνη» που έχει στηθεί σε βάρος του.

Ο Βαγγέλης, όπως και τα αδέλφια του, έχουν διαφορετικό επίθετο και πατρώνυμο κάτι που οι ίδιοι αποδίδουν σε νομικά μπερδέματα από τον πρώτο γάμο της μητέρας τους, Σεβαστής. Απ’ ότι λένε στην εκπομπή, είναι βιολογικά παιδιά του θύματος, του Γιώργου Καρυώτη.

Γιατί τον κατηγορούν…

Στο έγγραφο που μας έστειλε ο ίδιος φέρεται να «μελέτησε, σχεδίασε και εκτέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διά στραγγαλισμού και με οικονομικό κίνητρο, τον πατέρα του. Στη συνέχεια επιχείρησε να συγκαλύψει την ενέργειά του με διάφορους τρόπους, φορώντας γάντια, σκηνοθετώντας ληστεία και προφασιζόμενος ενώπιον τρίτων ότι συνομιλούσε με τον πατέρα του ενώ αυτός ήταν ήδη νεκρός.

Φέρεται στη συνέχεια να επιχείρησε να χειραγωγήσει συγκεκριμένους μάρτυρες ώστε να μην καταθέσουν ή να αλλάξουν τις καταθέσεις τους σχετικά με στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν».

Της εξέλιξης αυτής είχε προηγηθεί η υποβολή στην Εισαγγελία της σχετικής δικογραφίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που έκανε τις έρευνες.

Αναμένονται σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, περαιτέρω εξελίξεις.

Δείτε  λεπτομέρειες για την πολύκροτη υπόθεση που έφερε στο φως το «Τούνελ»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected