Κατηγορίες
Αθλήματα

Merida Open: Στα ημιτελικά του διπλού η Παπαμιχαήλ

Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Σιμόνα Βάλτερτ συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο 250άρι τουρνουά της Μέριδα στο Μεξικό με τις δύο τενίστριες να επικρατούν και των Κινέζων Γουάνγκ/Ζου με 6-3, 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα ημιτελικά του τουρνουά!

Όπως αναφέρει το tennis24, τα εκπληκτικά ποσοστά στο service, αλλά και τα break σε κρίσιμα σημεία ήταν στοιχεία που χάρισαν την πρόκριση στο Ελληνοελβετικό δίδυμο, μετά από 67 λεπτά αγώνα, αλλά και την πρόκριση στην 4άδα.

Ένα γρήγορο break (3-1) ήταν αρκετό για το 1ο set για να πάρουν προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σκέλος του προημιτελικού Παπαμιχαήλ και Βάλτερτ μπήκαν ακόμα πιο δυνατά κατακτώντας τα πρώτα τρία games (3-0) με τις Κινέζες να παίρνουν πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service μειώνοντας σε 3-1.

Από εκεί και πέρα Παπαμιχαήλ και Βάλτερτ βρήκαν ένα ακόμα break (5-2) τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι σφραγίζοντας τη νίκη αμέσως μετά μ’ ένα επιβλητικό love game.

Οι δύο τενίστριες θα διεκδικήσουν το απόγευμα της Παρασκευής (18:00 GR) ένα εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά απέναντι στις ΜακΝάλι/Παρί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected