Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Συνεργάτες

H BetMarket μεγάλος υποστηρικτής του LIVE της Γ Εθνικής!

Το Livescore της Γ Εθνικής από το sportsup.gr έχει γίνει viral στους αναγνώστες και κάθε εβδομάδα, σημειώνει ένα νέο ρεκόρ!

Άλλωστε, είναι μια κατηγορία που δεν έχει τη δυνατότητα να προβληθεί όσο οι επαγγελματικές, ωστόσο το sportusp.gr, διαχρονικά, δίνει μεγάλη έμφαση στη θεματολογία αλλά και στην παροχή αναλυτικής ενημέρωσης.

Μαζί μας από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι η BetMarket.gr, μία ιστοσελίδα με τους καλύτερους και πιο έμπειρους tipsters και όχι… εμπόρους σημείων. Οι καθημερινές στήλες προγνωστικών, ανάμεσα τους και η Γ Εθνική (ΕΔΩ), αποτελούν προϊόν πολύωρης πρωτογενούς εργασίας, μελέτης και εμπειρίας.

Κάθε σημείο που γίνεται πρόταση του BetMarket.gr συνοδεύεται από πλήρη αιτιολογία και επιχειρήματα για να μπορεί ο κάθε παίκτης να είναι σίγουρος για το που θα ποντάρει τα χρήματά του.

Και επειδή στοίχημα δεν είναι μόνο τα σημεία, στο BetMarket.gr θα βρεις πλούσια αρθρογραφία σχετική με τον χώρο, αναλυτικούς οδηγούς στοιχηματισμού, θέματα διαχείρισης κάβας και πλούσια αφιερώματα.

Ευχόμαστε στους συνεργάτες μας, καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected