Γ Εθνική / Τοπικά

Συγκλονιστικός ο προπονητής του Ιορδάνη : “Εκεί ψηλά θα βρεις τον γιο μου”

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης και δυστυχώς πολλοί άλλοι δεν βρίσκονται πια κοντά μας, καθώς έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Η σορός του αδικοχαμένου 23χρονου που έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΑΟ Υπάτου της Γ’ Εθνικής ταυτοποιήθηκε χθες (3/3) και σήμερα ο τεχνικός του, Γιώργος Αντωνόπουλος τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Το ποστάρισμα του :

“Η φωτογραφία αυτή είναι από το τελευταίο σου ταξίδι με την ομάδα μας, δυο μέρες μετά μπαίνεις μόνος σου στο μοιραίο τρένο για ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό, με προορισμό την γειτονιά των αγγέλων! Είμαστε όλοι σίγουροι ότι μέσα στα συντρίμμια και τις φλόγες θα πάλεψες γενναία γιατί αυτό ήξερες να το κάνεις τέλεια.

Όλοι μας θα σε θυμόμαστε για πάντα με αυτό το όμορφο χαμόγελο και θα υπάρχεις ανάμεσα μας σε κάθε στιγμή της ομάδας όπως την τελευταία μας φωτογραφία. Καλό ταξίδι παίκτη, συμπαίκτη, φίλε μας Ίο!

Εκεί στην ίδια γειτονιά θα βρεις και τον γιο μου τον Πέτρο, πάρτον μια αγκαλιά και να μας προσέχετε μαζί από εκεί ψηλά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected