Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο : Αν μπεις στη σελίδα της Hellenic Train μπορείς ακόμα να κλείσεις εισιτήριο με τη φονική αμαξοστοιχία IC62! (photos)

Τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες έχουμε χάσει τον ύπνο και την ψυχραιμία μας σκεπτόμενοι το πόσο άδικα – και εγκληματικά – έφυγαν τόσες ψυχές, η Hellenic Train δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.

Έχουν περάσει 4 ημέρες από το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας IC62 στα Τέμπη και όμως, ακόμα και τώρα μπορείς αν θες να κλείσεις το εισιτήριο σου για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι με το τρένου του θανάτου, που προφανώς έχει διαλυθεί μαζί με τα όνειρα των 57 ψυχών και των οικογενειών τους.

Στη σελίδα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίωνη Hellenic Train έχει ακυρώσει με προχειρότητα όλα τα εισιτήρια μέχρι και τις 19 Μαρτίου. Δε μπορείς να βρεις τρένο για αυτές τις μέρες. Από εκεί και πέρα όμως τα δρομολόγια υπάρχουν κανονικά στο σύστημα όπως και μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου ακόμα και με το IC 62!

Όπως μπορείτε να δείτε το σύστημα μας επέτρεψε να κλείσουμε 4 εισιτήρια στο βαγόνι 4, στο IC62 με αναχώρηση από την Αθήνα στις 19:22 τις 20ης Μαρτίου 2023 και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 23:35. Το συνολικό κόστος δε είναι 163 ευρώ και 20 λεπτά.. Δεν προχωρήσαμε στην πληρωμή, αν και κανονικά μπήκαμε στο περιβάλλον πληρωμής της alphabank.

Είναι τουλάχιστον προκλητική αυτή η προχειρότητα εκ μέρους της Hellenic Train. Ένας ολόκληρος λαός κλαίει και στα κεντρικά της Hellenic Train αποφάσισαν να βγάλουν τσάτρα πάτρα λίγες μέρες απλά από το σύστημα κρατήσεων.

*Sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected