Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά και η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Φουλ δράση στις οθόνες του “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20), με τους ποδοσφαιρόφιλους να έχουν την ευκαιρία και σήμερα να απολαύσουν μια ποδοσφαιρική πανδαισία!

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να θέλει να παραμείνει σχετικά κοντά στην κορυφή υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό που παλεύει για τη σωτηρία του.

Μία ώρα αργότερα (17:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την ουρά φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες τον Βόλο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα play offs.

Στις 17:30 στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία που μάχεται για τη σωτηρία της αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες του που του σφράγισαν την παρουσία του στην εξάδα.

Στις 19:30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η ΑΕΚ θέλει να προσπεράσει στην κορυφή και να περιμένει το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος έχοντας μαζέψει αρκετούς βαθμούς στον δεύτερο γύρο κατάφερε να πάρει απόσταση από την ουρά.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 20:30 στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών στα Γιάννενα που τον άφησε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17:00)
Λαμία – Άρης (17:30)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (19:30)
ΠΑΟΚ – Ιωνικός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected