Κατηγορίες
Διάφορα

«Μαμά μου έλα να με πάρεις»-Ανατριχιαστικές περιγραφές για 22χρονη που βγήκε ζωντανή – Τι είπε ο πατέρας της (vid)

Συγκλονίζουν οι ιστορίες συγγενών διασωθέντων του μοιραίου δυστυχήματος με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία.

Έξι ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ολόκληρη η χώρα παραμένει μουδιασμένη μπροστά στο δράμα που ζουν τόσο οι οικογένειες των θυμάτων όσο και εκείνες των ανθρώπων που διασώθηκαν από την ολέθρια σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Ο πατέρας μιας επιβάτιδας της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας, της 22χρονης Κατερίνας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τη στιγμή λίγο μετά τη σύγκρουση, όταν η κόρη του επικοινώνησε με τη μητέρα της για να την ενημερώσει για ό,τι είχε συμβεί. Η περιγραφή του πραγματικά συγκλονίζει.

Πατέρας διασωθείσας από τα Τέμπη: Τη βρήκα μέσα στα αίματα, δίπλα στο τρένο

Όπως ανέφερε αρχικά ο πατέρας της 22χρονης, η κόρη του αυτή τη στιγμή δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από όσα συνέβησαν τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της σφοδρής σύγκρουσης των δύο τρένων:

«Δεν θυμάται τίποτα. Πετάχτηκε με το χτύπημα που έγινε, μαζί με το παλικάρι αυτό που τη βοήθησε μετά. Έψαχνε να βρει το κινητό με το που έγινε το μπαμ. Της λέει ”καιγόμαστε”, και την άρπαξε από το παράθυρο και την πέταξε έξω», περιγράφει ο πατέρας, και συνεχίζει:

«Ήμασταν στο σπίτι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, και ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Το σηκώνει και ακούω: ”μαμά, έλα να με πάρεις. Τρακάρανε τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος, έχει πάρει φωτιά”».

«Τρεις κουβέντες και έκλεισε και το τηλέφωνο αυτό που μας πήρε. Σηκώθηκα μετά και πήγα στη Λάρισα, σε μισή ώρα, ούτε μισή ώρα. Όταν πήγα εκεί στο ατύχημα, τη βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα, αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα, ήταν από άλλα παιδάκια», κατέληξε ο πατέρας της 22χρονης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected