Κατηγορίες
Super League 2

Ο Ερασιτέχνης του Απόλλωνα Λάρισας δεν δίνει το γήπεδο για το ματς με τον Πανσερραϊκό!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν λέει να αποφασίσει την απόσυρση από το πρωτάθλημα και σκοπεύει να προσθέσει μία ακόμα παρωδία στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Έστω και καθυστερημένα, πάντως, ο Ερασιτέχνης πήρε θέση και προσπαθεί να πιέσει μήπως το μαρτύριο τελειώσει νωρίτερα. Με ανακοίνωσή του, λοιπόν, έκανε γνωστό ότι αίρει την παραχώρηση του γηπέδου της Φιλιππούπολης, εκεί όπου έχει ορίσει η SL2 το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:

«Τους τελευταίους μήνες, η αγαπημένη μας ομάδα βάλλεται από διάφορα γεγονότα, τα οποία μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν. Αποχωρήσεις παικτών, πρόστιμα από προσφυγές, αφαίρεση βαθμών, δικαστήρια για διάφορους λόγους, κλπ. είναι γεγονότα που σημαδεύουν και αμαυρώνουν την πλούσια και περήφανη ιστορία του συλλόγου μας. Αποκορύφωμα όλων ήταν τα χθεσινά γεγονότα στον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που διέσυραν την ομάδα στο Πανελλήνιο.

Ο Απόλλων Λάρισας όμως έχει μεγάλη ιστορία. Ιδρύθηκε το 1930 από πρόσφυγες της Ανατολικής Ρωμυλίας, οι οποίοι μετά τον ξεριζωμό, εγκαταστάθηκαν στη Λάρισα αναζητώντας μια νέα ζωή. Η ενσωμάτωσή τους στην πόλη δύσκολη αλλά εμπνευσμένη σε όλα τα επίπεδα. Το καμάρι της γειτονιάς, ο Απόλλωνας, σημειώνει αξιοθαύμαστα επιτεύγματα στη μακροχρόνια ιστορία του. Πλούσια τροπαιοθήκη, πρωταθλήματα ΕΠΣ Λάρισας, πολυνίκης του κυπέλλου της Ένωσης, συμμετοχή και διακρίσεις σε εθνικές κατηγορίες, κατάκτηση κυπέλλου ήθους, πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομών και φυσικά μεγάλος τροφοδότης ποδοσφαιριστών σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και στην Εθνική μας ομάδα. Επιτεύγματα που σίγουρα δεν θα τα συναντήσει εύκολα κανείς σε πολλές ομάδες της πόλης και όχι μόνο.

Στη μακρόχρονη ιστορία του, ο Απόλλωνας είχε στο πλευρό του χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι συντέλεσαν στην εξάπλωση της Απολλωνικής ιδέας. Διοικητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, εθελοντές, όλοι βάλανε ένα λιθαράκι για να χτιστεί η ιστορία του συλλόγου. Εκατοντάδες άνθρωποι δουλέψανε εθελοντικά για να χτιστεί το γήπεδό μας, εκατοντάδες άνθρωποι βοηθήσανε οικονομικά, υλικά και χειρωνακτικά να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί ο σύλλογός μας. Τα τελευταία τεκταινόμενα προσβάλλουν τη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων.

Σίγουρα δεν αξίζει στον σύλλογό μας αυτός ο διασυρμός! Σίγουρα δεν αξίζει στον σύλλογό μας τέτοια ανευθυνότητα από τη διοίκηση της ΠΑΕ! Η κατάσταση αυτή έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο! Βάλτε επιτέλους τέλος στην παρωδία που ζούμε!

Ο ΑΟ Απόλλων Λάρισας, το ερασιτεχνικό σωματείο δηλαδή, που έχει στην ευθύνη του τη λειτουργία των υποδομών και τη διαχείριση της αθλητικής εγκατάστασης της Φιλιππούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αίρουμε τη στήριξή μας στην ΠΑΕ και αποσύρουμε τον εκπρόσωπό μας από το Δ.Σ. της.

Αίρουμε, με έγγραφό μας στη διοργανώτρια αρχή, την παραχώρηση του γηπέδου που ασφαλώς ανήκει στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Δηλώνουμε τέλος, ρητά και κατηγορηματικά, ότι η Διοίκηση του Α.Ο. Απόλλων Λάρισας θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα μας την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι».

*με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected