Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός των Μικτών

Με μία νίκη και μία ήττα απολογισμό ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Σε εξ αναβολής αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U16 & U14, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ένωσης επικράτησαν στην ηλικιακή κατηγορία των «μικρών» με 1-0, ενώ γνώρισαν την ήττα στην ηλικιακή κατηγορία των «μεγάλων», με το ίδιο σκορ.

Στον αγώνα που προηγήθηκε χρονικά, σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, οι «μικροί» του Γιώργου Κουλακιώτη επέδειξαν πάθος και δύναμη και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Μπουκλάς.

Η νίκη αυτή έφερε στην κορυφή του ομίλου την ομάδα U14, σε ισοβαθμία με τον χθεσινό της αντίπαλο, και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του πρωταθλήματος.

Το φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας  1-0 (9′ Μπουκλάς)

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Δώνης, Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Μπόλης από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας (Γιώργος Κουλακιώτης) : Κόμνης, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Θεοδοσίου, Κατσαβός, Κίτσας, Συμεωνίδης (50′ Λύχνας), Γιάννακας (68′ Ράπτης), Μπουκλάς, Καρασαββίδης (68′ Γουγουλέφας), Δημησίκος (76′ Νοβάκης). Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Χαριτόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Καραμίχος, Λιθοξόπουλος και Γιαννακίδης.

ΕΠΣ Πέλλας (Δημήτρης Βοτάρης) : Χλοπτσούδης, Μιχαηλίδης, Δάγκας, Καρατέρπος, Φαρίνης, Κιόσης (80′ Μποζίνης), Δερβίλης (41′ Ρίζος), Πολυχρονιάδης (64′ Μυλωνάς), Μπαλασιώρης, Πέγιος, Τσιγγένης.

Η βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική (5η)

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Πέλλας


Στο έτερο παιχνίδι, που ακολούθησε χρονικά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι «μεγάλοι» του Μανώλη Γιοβανόπουλου γνώρισαν την ήττα με 0-1, αποτέλεσμα που ψαλιδίζει τις όποιες ελπίδες διατηρούσαν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας  0-1 (80′ Καραμήτσος)

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Δώνης, Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Μπόλης από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας (Μανώλης Γιοβανόπουλος) : Διαμαντόπουλος, Γιαγτζίδης, Βασιλακάκης, Θεοδώρου, Παπαδόπουλος (90+1′ Μουρατίδης), Χεράκης, Γιάννινας, Τσιάμπας, Φωτεινιάς (59′ Καραβασόπουλος), Βήτος (59′ Χιονίδης), Μάρκου. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Καραταράκης, Τσανασίδης, Πιλιτσίδης, Καραβαδές, Χαλκιάς και Δούμπης.

ΕΠΣ Πέλλας (Σάκης Τσελεπής) : Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Λάσκος, Τζιότζιος (69′ Καραμήτσος), Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής (90+1′ Ξανθόπουλος), Κιόρτσης (87′ Κυργερίδης), Καψάλης

Η βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική (5η)

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Πέλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected