Κατηγορίες
Διάφορα

Πρωθυπουργός για Τέμπη: “Η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ” (vid)

Το Μαρούσι επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους και συνομίλησε με πολίτες, ενώ απηύθυνε και ομιλία σε γνωστό καφέ της πλατείας Κασταλίας.

Αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την παρουσία τους ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι “όλοι μαζί θα πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες να αλλάξουμε την Ελλάδα”.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην τραγωδία των Τεμπών. “Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσα τους πολλά νέα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας” τόνισε.

Και συνέχισε: “Είναι μια αποστολή την οποία πρέπει να αναλάβουμε. Να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μιας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν, μιας Ελλάδας η οποία μας πληγώνει, μιας Ελλάδας η οποία δεν μας εκφράζει, μιας Ελλάδας η οποία δεν αξίζει στη νέα γενιά”.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως από το 2019 έχει πάρει ισχυρή εντολή την Ελλάδα που μας πληγώνει να την αλλάξει.

“Και σήμερα θα προχωρήσω σε αυτό το δρόμο με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γιατί έχουμε αποδείξει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η πραγματική δύναμη αλλαγής και εκσυγχρονισμού αυτού του τόπου. Και καθώς πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές θα είναι μια ευκαιρία να γίνει ένας συνολικός απολογισμός, και να θυμηθούμε πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα σήμερα”, ανέφερε.

*με στοιχεία από το action24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected