Διάφορα - Συνεργάτες

Μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Τα play-offs στη φετινή Super League είναι… φωτιά καθώς θα βγάλουν πρωταθλητή με τις διαφορές να είναι μικρές.

Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα (19/3) στη σέντρα με δύο ντέρμπι. Ένα στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ένα στην Αθήνα με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θέλετε να κλείσετε θέση για να απολαύσετε τα αποψινά ματς; Καλέστε στο 6980 299099 και εξασφαλίστε τη δική σας “γωνιά” στην εξέδρα του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Το πρόγραμμα, ωστόσο, ανοίγει στον Βόλο στις 17:30 με τη γηπεδούχο ομάδα που κυνηγάει την 5η θέση για το ευρωπαϊκό εισιτήριο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά το διπλό επί της ΑΕΚ μπήκε ξανά δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Στις 19:00 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κίτρινοι στα play-offs θέλουν να διατηρήσουν την 5η θέση για να βγουν Ευρώπη, ενώ από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή, ωστόσο είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Έπειτα στις 21:30 στην OPAP Arena θα λάβει χώρα το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι κορυφής μεταξύ της δεύτερης ΑΕΚ και του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Η Ένωση θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, την πρώτη στο νέο της γήπεδο, και να σκαρφαλώσει στην κορυφή, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζοντας ότι με δική τους νίκη θα πάρουν… αέρα πέντε πόντων στο ρετιρέ.

Το πρόγραμμα

Βόλος – Ολυμπιακός (17:30)
Άρης – ΠΑΟΚ (19:00)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (21:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected