Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τίτλοι τέλους για τον Αντώνη Παπατζίκο

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της ΑΕ Αλεξάνδρειας έκανε γνωστή με δήλωση του στο sportsup.gr ο Αντώνης Παπατζίκος.

Ο 38χρονος προπονητής κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος, καθώς οδήγησε τη νεοφώτιστη ομάδα στα play off της Α Ερασιτεχνικής και μάλιστα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, έχει τα φόντα να τερματίσει ακόμη και στην τρίτη θέση.

Ο Βεροιώτης τεχνικός αποχωρεί μετά από 528 ημέρες στον “πράσινο” πάγκο και με συνολικό απολογισμό ένα πρωτάθλημα στη Β κατηγορία (μαζί με τον τίτλο του υπερπρωταθλητή), 22 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η δήλωση του :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Στην ομάδα συνάντησα πολλούς και σπουδαίους ανθρώπους, φοβερούς χαρακτήρες και πρόσωπα που θα ήθελα να συνεργαστώ και στο μέλλον.

Ωστόσο, υπάρχει σημαντική διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση, και λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου, οφείλω να δηλώσω την παραίτηση μου. Η φιλοσοφία μου είναι γνωστή, οφείλω να πω πως έγινε απόλυτα σεβαστή, όμως με την έναρξη των play off, τα πάντα άλλαξαν…

Είμαι ευγνώμων για την τεράστια στήριξη των φίλων της ομάδας αλλά και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας, που με υποδέχτηκε σαν να με ήξεραν χρόνια.

Να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους, και στους παικταράδες μου, πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected