Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο EURO 2024 με πρώτο εμπόδιο το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία (21:45).

Την αποψινή αναμέτρηση έχουμε την ευκαιρία να την παρακολούθησε στο αγαπημένο μας στέκι, το “Barok” Coffee-Bar!

Η επιτυχία στο UEFA Nations League πρόσφερε στην Εθνική Ελλάδας το… μαξιλαράκι της δεύτερης ευκαιρίας αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα στον τελικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος η πρόκριση στα τελικά του EURO 2024 μέσα από τα προκριματικά.

Το ταξίδι της χώρας μας ξεκινά από το Στάδιο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας κόντρα στο Γιβραλτάρ (21:45). Εκεί όπου η Εθνική έγραψε ιστορία στο EURO 2004 όπου δέχθηκε την πιο γλυκιά… ήττα της με 2-1 από τη Ρωσία αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τους Κουλιεράκη και Ιωαννίδη να μην βγάζουν το πρόγραμμα αλλά και τον Μπουχαλάκη να μένει εκτός. Να θυμίσουμε πως στην Αθήνα παρέμεινε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που ταλαιπωρείται επίσης από τραυματισμό. Από την άλλη ο Ουρουγουανός κόουτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να ανοίγει τα… χαρτιά του για το συγκεκριμένο ματς, όμως στη συνέντευξη Τύπου παράδεχθηκε πώς δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected