Διάφορα

Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ : Αποκαλυπτικό βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. 

Το δυστύχημα έγινε στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι, ενώ τα στοιχεία του 67χρονου θύματος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα Δευτέρα (27/03).

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 67χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, με κατεύθυνση το Σούνιο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αντίρροπα κινούμενα οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς και το γιατί ο 67χρονος βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει υπαιτιότητα από το μέρος των οχημάτων με τα οποία συγκρούστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις, ο οδηγός έκανε προσπέραση σε ευθεία, ενώ πρώτα συγκρούστηκε με το βαν και εν συνεχεία με το Ι.Χ.

Και οι δύο τραυματίες οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», ενώ έρευνα και προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγγραφα που είχε υπογράψει ο ίδιος ως Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών.

error: Protected