Κατηγορίες
Basket

Στις 11 νίκες ο Παναθηναϊκός, 86-76 τη Μπάγερν (vid)

Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες που τον ταλαιπωρούν ξεκίνησε με το δεξί την τελευταία “διαβολοβδομάδα” της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα, καθώς κέρδισε με 86-76 στο ΟΑΚΑ την επίσης γεμάτη προβλήματα Μπάγερν Μονάχου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Με αυτή του την επικράτηση το τριφύλλι διατήρησε την εξαιρετική του επίδοση στην έδρα του κόντρα στους Βαυαρούς από τους οποίους δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία του μέχρι και σήμερα!

Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός ως οικοδεσπότης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα μετράει το απόλυτο 6/6 μετά και το αποψινό του διπλό.

Πάντως ως φιλοξενούμενοι στο Μόναχο οι πράσινοι παρουσιάζουν μία τελείως διαφορετική συμπεριφορά, αφού μετρούν μόλις ένα διπλό σε έξι αναμετρήσεις στις 22/11 του 2019 με 87-75.

Επίσης με τη νίκη του επί της Μπάγερν ο Παναθηναϊκός έφτασε το εντός έδρας ρεκόρ φέτος στη διοργάνωση στο 50% δηλαδή στο 8-8, ενώ του απομένει ακόμα ένα ματς μπροστά στον κόσμο του με την Άλμπα στις 7 Απριλίου, πριν το αντίο του στην Ευρώπη για φέτος.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 48-43, 71-54, 86-76.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected