Κατηγορίες
Διάφορα

Γιώργος Κουμουτσάκος : «Ως κοινωνία μας αρέσει να δουλεύουμε έως τα 67, είναι ωραίο» (vid)

Μια άστοχη δήλωση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ, καθώς υποστήριξε ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι αρέσκονται να δουλεύουν έως τα 67 τους έτη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής, κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Γαλλία, όπου η κοινωνία έχει «ξεχυθεί» στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Μακρόν που μεταξύ άλλων αυξάνει στα 64 έτη, από τα 62, το όριο συνταξιοδότησης.

Τότε, προχώρησε στην πρωτοφανή δήλωση ότι «εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας».

Το αστείο βέβαια είναι ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καυτηρίασε τον Αλέξη Τσίπρα για το άρθρο της Le Point, στο οποίο ο Γάλλος αρθρογράφος σημείωνε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας αύξησε το όριο συνταξιοδότησης στην Ελλάδα στα 67 έτη.

Σύμφωνα δηλαδή με τον κύριο Κουμουτσάκο, όντως ο Τσίπρας είναι «μεταρρυθμιστής», όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον εαυτό του. Και το κυριότερο, ο κύριος Κουμουτσάκος μάλλον μίλησε εξ ονόματος όλων των Ελλήνων, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως θα συμμερίζονταν αυτή του την ζέση για δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η επίμαχη δήλωση του Κουμουτσάκου στο 19.20:

*SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected