Διάφορα

Η Ελλάδα που ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης : Γιατρός και νοσηλευτής στην Κοζάνη έφτασαν με δικό τους ΙΧ σε σημείο τροχαίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λάβα Σερβίων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ανήλικος χωρίς δίπλωμα.

Απίστευτο ωστόσο είναι ότι στο συγκεκριμένο τροχαίο, σύμφωνα με το Kozanimedia, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 27χρονος με κατεύθυνση προς τη Λάβα συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε ένας 16χρονος, που κινούνταν με κατεύθυνση τα Σέρβια από την Νέα Καστανιά,  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος  έσπευσε γιατρός του Κέντρου Υγείας με το δικό της όχημα, καθώς το μοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας για να τον παραλάβει στην συνέχεια  ασθενοφόρο που έφτασε από την Κοζάνη στα Σέρβια και να τον μεταφέρει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μέσω της γέφυρας Ρυμνίου με διπλάσιο σχεδόν τον απαιτούμενο χρόνο λόγω  της διαδρομής που ακολουθείται λόγω της κλειστής γέφυρας Σερβίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P