Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Επιστροφή με ντέρμπι

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής, τα πρωταθλήματα επιστρέφουν με ματσάρες σήμερα και κυρίως όσον αφορά τις προβλέψεις για στοίχημα Σαββάτου στην Ευρώπη.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (14.30)

Για το κύπελλο ήταν το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι πριν δύο εβδομάδες, όταν επιβλήθηκε εύκολα της Μπέρνλι με 6-0. Για το πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί τρεις εβδομάδες, όταν κέρδισε οριακά την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας με 1-0. Το κυνήγι της πρωτοπόρου Άρσεναλ συνεχίζεται για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που δεν θα ήθελε σαφώς κάποια απώλεια σήμερα απέναντι στην Λίβερπουλ.

Μάλλον την χρειαζόταν μια διακοπή η Λίβερπουλ, με αποκορύφωμα την ήττα στο Μπόρνμουθ με 1-0. Αργότερα έμεινε και εκτός από το Champions League, οπότε οφείλει να εστιάσει στην Πρέμιερ Λιγκ και το πως θα μείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Δύσκολο το έργο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και αυτή την αγωνιστική, παίζοντας με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχάντ».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σίγουρα οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά φέτος η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιο σταθερή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο στο 1.65 από την Novibet.

Μπάγερν – Ντόρτμουντ (19.30)

Σοβαρές εξελίξεις στην Μπάγερν κατά την περίοδο της διακοπής, με τον Νάγκελσμαν να αποχωρεί και τον Τούχελ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μια αλλαγή που συνέβη μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο -1 από την σημερινή τους αντίπαλο και θέλουν μονάχα τη νίκη για να ανέβουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εντυπωσιακή επικράτηση για τη Ντόρτμουντ με 6-1 κόντρα στην Κολωνία και μάλιστα ανέβηκε κορυφή, μετά την ήττα της Μπάγερν. Εξαιρετική σεζόν για την Μπορούσια φέτος, καθώς βρέθηκε να διεκδικεί τον τίτλο. Το ντέρμπι μέσα στο Μόναχο θα κρίνει πολλά για την ίδια και ειδικά αν μείνει «όρθια» θα αυξηθούν κατά πολύ οι ελπίδες της από την στιγμή που οι αγωνιστικές αρχίζουν πλέον να λιγοστεύουν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα να παίξει σαν Μπάγερν και η παράδοση επί της Ντόρτμουντ είναι τα τελευταία χρόνια ευνοϊκή. Με την αύρα του Τούχελ μπορεί να φτάσει στο 1/1 σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.

Ίντερ – Φιορεντίνα (19.30)

Ούτε πόντο δεν πήρε η Ίντερ από το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Γιουβέντους, χάνοντας με 1-0. Παίζει με την… φωτιά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αφού δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Προφανώς και οι «νερατζούρι» δεν θέλουν καν να σκέφτονται τυχόν απώλεια στο νέο εντός έδρας παιχνίδι τους, αυτή την φορά απέναντι στην Φιορεντίνα.

Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν θα ήθελε την διακοπή λόγω φόρμας, αυτή είναι η Φιορεντίνα. Για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν μετρά επτά σερί νίκες και είναι στα καλύτερα της. Όσον αφορά το πρωτάθλημα επιβλήθηκε της Λέτσε με 1-0 και κερδίζει συνεχώς έδαφος στην βαθμολογία. Ένα σερί που πάντως σήμερα κινδυνεύει για τα καλά απέναντι στην πιεσμένη για το αποτέλεσμα Ίντερ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για την Ίντερ και εντός έδρας εύκολα ή δύσκολα μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.75 από την Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected