Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ντέρμπι κορυφής στην ΕΠΣ Κοζάνης με 2.500 κόσμο! (photos+vid)

Ένας αποφασιστικός Εορδαϊκός, με τη συγκλονιστική συμπαράσταση 2500 φιλάθλων του, κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Κοζάνης τον Μακεδονικό Σιάτιστας με 2-0, και με την 18η συνεχόμενη νίκη του πέρασε πρώτος στη βαθμολογία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε στη νίκη και το τέλος δίκαια κέρδισε την αποθέωση από τον κόσμο του που δείχνει να ξυπνά από το λήθαργο και να θέλει να «σπρώξει» την ομάδα και πάλι στην Γ Εθνική.

Από την άλλη, ο Μακεδονικός Σιάτιστας που για πρώτη φορά βρίσκεται στη δεύτερη θέση από την αρχή της σεζόν, είχε τις ευκαιρίες του αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι στις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιμένει πλέον στραβοπάτημα του Εορδαϊκού για να κατακτήσει τον τίτλο. Στο τέλος όμως κέρδισε το χειροκρότημα των 200 περίπου φίλων που βρέθηκαν στην Πτολεμαΐδα.

Ο Εορδαϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι με το μεγαλύτερο κέρδος πέρα από τους τρεις βαθμούς να είναι ο κόσμος, ο οποίος αποθέωσε στο τέλος τους παίκτες και τον προπονητή Γιώργο Ιωαννίδη.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Γιώργος Ιωαννίδης) : Παναγιωτίδης, Στεργιόπουλος, Βούρτης, Χαραλαμπίδης Μ., Πούλιος, Μπαλίτσας, Χιμολάρι, Χαραλαμπίδης Χ. (83′ Ματούλας), Σέχι (83′ Καλόγηρος), Τσαγκαλίδης (55′ Μεντεκίδης/81′ λ.τ. Σωτηριάδης), Καβαλάρης (90+6′ Τρούπκος)

Μακεδονικός Σιάτιστας (Γιάννης Παρασκευάς) : Ζιάρας, Ραφαηλίδης (62′ Καρακουλάκης), Μπατσής Β., Μπούρτζος, Ζερβανταρίδης, Γεωργάκας, Δεληζήσης, Τσιούκρας (29′ λ.τ. Τσακνάκης), Παπουτσίδης (62′ Τσικόπουλος), Αποστόλου, Μπατσής Χ. (79′ Καραγιάννης)

*με στοιχεία από το e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected