Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee-Bar : Super βραδιά Τετάρτης με μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Με μεγάλα ματς συνεχίζονται με την 3η αγωνιστική τα play-offs της Super League. Ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ σημαντικό είναι και το Βόλος – ΑΕΚ.

Το “Barok” Coffee-Bar υποδέχεται και απόψε τους ποδοσφαιρόφιλους και τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στον άνετο χώρο του τους τρεις σπουδαίους αγώνες!

Όσο συνεχίζονται τα play-offs στη Super League, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον, καθώς όλα παίζονται τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη. Και πως να μην παίζονται άλλωστε όταν στην 1η θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 63, όσους έχει και η ΑΕΚ που είναι στην 2η, με τον Ολυμπιακό να έχει 60 και τον ΠΑΟΚ 57, όσον αφορά την μάχη του τίτλου, ενώ σχετικά με την μάχη της Ευρώπης, ο Άρης έχει 41 και ο Βόλος 40.

Βλέποντας την βαθμολογία, γίνεται αμέσως αντιληπτό πως κάθε παιχνίδι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά και φυσικά αυτό συμβαίνει και με τις 3 σημερινές αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 από το Πανθεσσαλικό και το Βόλος – ΑΕΚ, συνεχίζουμε στο Βικελίδης και το Άρης – Παναθηναϊκός στις 19:30 και κλείνει με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης στις 21:00.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή του Βόλου με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κερδισμένες ομάδες της 2ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Μπράτσου κατάφεραν να πάρουν το 0-0 στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ματίας Αλμέιδα πήραν τεράστια νίκη μέσα στη Τούμπα με τον Αραούχο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για τους Θεσσαλονικείς για να παραμείνουν στην θέση Ευρώπης και για τους Αθηναίους για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κίτρινοι» πάνε στο ματς αυτό έχοντας πάρει μεγάλη ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, ενώ οι «πράσινοι» από την μεγάλη απώλεια στην αναμέτρηση με τον Βόλο στην Λεωφόρο (0-0).

Και η 3η αγωνιστική των play-offs ολοκληρώνεται στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 21:00. Ένα κομβικό ντέρμπι και για τους δύο, καθώς όποιος χάσει, θα χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο μεγάλο αυτό ματς ξεχωρίζει το ότι οι Πειραιώτες μετά την εντός έδρας ισοπαλία τους με τον Άρη, θα κατέβουν με τον Ανιγκό υπηρεσιακό προπονητή, μετά την παραίτηση του Μίτσελ. Κακό αποτέλεσμα και για τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν στη Τούμπα από την ΑΕΚ με 1-0.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play-offs

18:00 Βόλος – ΑΕΚ
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός
21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P