Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Η «σκυτάλη» στα κύπελλα

Λίγα και καλά ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα παιχνίδια κυπέλλων σε Δανία, Αυστρία, Γαλλία και όχι μόνο.

Βέιλε – Κοπεγχάγη (20.30)

Η καλύτερη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Δανία είναι η Κοπεγχάγη, ενώ διακρίθηκε αρκετά και στον θεσμό του κυπέλλου. Συγκεκριμένα βρίσκεται στα προημιτελικά, όμως δύσκολα θα συνεχίσει παραπέρα. Αυτό γιατί έχασε το πρώτο ματς στην Κοπεγχάγη αναμενόμενα με 2-0 και για να κάνει την υπέρβαση θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το δύσκολο σκορ και να προκριθεί.

Μέσα σε όλους τους στόχους της βρίσκεται η Κοπεγχάγη και πάει για το νταμπλ στην Δανία. Στα πλέι οφ πρωταθλήματος η προσπέραση έγινε με τη νίκη επί της Νόρντζελαντ με 2-1 και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση την κατάλληλη χρονική στιγμή, όπου κρίνονται τα πάντα. Μια ανάσα και από τα ημιτελικά του κυπέλλου, αρκεί να υπερασπιστεί το 2-0, με το οποίο κέρδισε την Βέιλε πριν περίπου έναν μήνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν έχει να χάσει τίποτα η Βέιλε, όμως αυτό το γεγονός μπορεί να φέρει και μια δεύτερη νίκη της Κοπεγχάγης. Καλοπληρωμένο το Over 2.5 και συγκεκριμένα με 1.95 στην Stoiximan.

Δείτε εδώ τη λίστα με τις Στοιχηματικές Εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα.

ΣτουρμΓκατς – Λασκ Λιντς (21.30)

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί από όλες τις απόψεις η Στουρμ Γκρατς, αφού κυνηγά μέχρι και τον τίτλο του πρωταθλητή. Σε περίοπτη θέση ωστόσο το κύπελλο, όπου κόντρα στην Λασκ Λιντς παίζει μια θέση για τον τελικό του θεσμού. Το ματς είναι μονό και θα προσπαθήσει σαφώς να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσει το σερί των τεσσάρων νικών, που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η τρίτη σε δυναμική ομάδα φέτος στην Αυστρία φαίνεται πως είναι η Λασκ Λιντς και θα παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει προς το παρών, αφού έχει σκοπό να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου, όμως έχει απόψε ένα απαιτητικό ραντεβού. Για την ακρίβεια καλείται να αποκλείσει εκτός έδρας την φορμαρισμένη Στουρμ Γκρατς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Αυστρία και βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν σε κάθε τους παιχνίδι. Επιλογή το Goal/Goalσε απόδοση 1.70 στη Betsson.

Αννεσί – Τουλούζ (21.45)

Μακράν η πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού κυπέλλου η Αννεσί, που στην προηγούμενη φάση σόκαρε την Μαρσέιγ και την άφησε εκτός. Προφανώς και περιμένει πως και πως τον σημερινό ημιτελικό για να πετύχει μια ακόμη έκπληξη και να βρεθεί στον τελικό. Σε έναν θεσμό που γίνονται παραδοσιακά τέτοιου είδους υπερβάσεις, οπότε θέλει να είναι η σειρά της την φετινή μαγική χρονιά από όλες τις απόψεις.

Με το μυαλό στο κύπελλο το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουλούζκαι κάπως έτσι ηττήθηκε στο Σαμπιονά από την Μπρεστ εκτός έδρας με 3-1. Εκεί όπου πραγματοποιεί μια άνετη σεζόν και αναμένεται να τερματίσει κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Όλα για το κύπελλο ωστόσο πλέον, που έχει την ευκαιρία να αποκλείσει μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο η Τουλούζ, αλλά είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και έχει την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει και φυσικά το διπλό στο 1.85 από τηνBet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected