Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερή η Ρεάλ, “έριξε” τέσσερα στη Μπαρτσελόνα! (vid)

Μαγική εμφάνιση από τη Ρεάλ στο Copa del Ray, έχοντας στις τάξεις έναν…αφηνιασμένο Μπενζεμά!

Η σέντρα στη ρεβάνς του classico είχε τη Μπαρτσελόνα ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τη Ρεάλ για να βρεθεί στον τελικό του Copa Del Rey, όμως ο τελευταίος λόγος ήταν… βασιλικός και εμφατικός.

Οι Μαδριλένοι έκαναν «πάρτι» μέσα στο Καμπ Νόου με νέο, αυθεντικό χατ-τρικ του Μπενζεμά και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ταξίδεψε με την… πλάτη στον τοίχο στη Βαρκελώνη, έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της (1-0) αλλά και με διψήφια απόσταση από την κορυφή της La Liga. Και τι μ’ αυτό;

Η «βασίλισσα» έκανε… παρέλασε στο «Καμπ Νόου», σκορπώντας στους τέσσερις «ανέμους» τη Μπαρτσελόνα (4-0). Back-to-back χατ-τρικ (το πρώτο του κόντρα στους «μπλαουγκράνα») ο Μπενζεμά, έκανε όλα τα υπόλοιπα ο άξιος συμπαραστάτης του Βινίσιους.

Έτσι οι «μερένγκες» εξασφάλισαν το δεύτερο εισήριο του τελικού του Copa Del Rey, εκεί που τους περιμένει ήδη η Οσασούνα.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) : Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο (66′ Γκαρσία), Μπαλντέ, Κεσιέ (60′ Φάτι), Μπουσκέτς, Ρομπέρτο, Ραφίνια (66′ Τόρες), Λεβαντόβσκι, Γκάβι

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι) : Κουρτουά, Καρβαχαλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς (87′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (74′ Ασένσιο), Μπενζεμά (89′ Νάτσο), Βινίσιους (87′ Θεμπάγιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected