Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο : Ιταλίδα γιατρός έκανε ντεμπούτο ως διαιτητής και της έτυχε περιστατικό με ΚΑΡΠΑ! (vid)

Πρώτα η υγεία, μετά ο αγώνας. Αυτό απέδειξε με τη σπουδαία κίνησή της η Ιταλίδα ρέφερι, Κριστιάνα Λαρασπάτα, η οποία δεν δίστασε να διακόψει το ματς στο ντεμπούτο της στη Serie D για να βοηθήσει έναν φίλαθλο που χρειαζόταν τις πρώτες βοήθειες.

Η 28χρονη γιατρός από το Μπάρι, με ειδικότητα αναισθησιολόγου, σφύριξε το πρώτο της παιχνίδι στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία ανάμεσα στη Βαστοτζιράρντι και την Αβετσάνο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα παρουσιάστηκε έκτακτη ανάγκη στο κοινό, καθώς ένας ηλικιωμένος οπαδός κατέρρευσε με αποτέλεσμα να θορυβηθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο. Αμέσως, η Λαρασπάτα άφησε τα καθήκοντά της στον αγωνιστικό χώρο κι έτρεξε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον άτυχο φίλαθλο, περιμένοντας την άφιξη του ασθενοφόρου.

Η νεαρή ρέφερι τον βοήθησε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς λίγα λεπτά μετά τη διακομιδή του ο φίλαθλος υπέστη νέο καρδιακό επεισόδιο και έχασε τη ζωή του.

«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Αμέσως διέκοψα το παιχνίδι και πήγα να βοηθήσω τον ηλικιωμένο κύριο. Εκείνες οι ώρες έμοιαζαν ατελείωτες. Για μια στιγμή ο κύριος έμοιαζε να συνέρχεται. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον σώσω», δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα, έχοντας κερδίσει αποθεωτικά σχόλια για την υπευθυνότητα και την ηρωική της κίνηση.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected