Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλη η Εθνική μας, σκόραρε η Σπυριδωνίδου

Στο φιλικό με τη δυνατή Κροατία στο “Γ. Καμάρας” η Εθνική Γυναικών, στην πρώτη του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη στον πάγκο της και φορώντας τη νέα της εμφάνιση, έδειξε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, θετικά στοιχεία: δύναμη, πάθος, αλληλοκάλυψη, ανάπτυξη, τήρηση των ρόλων.

Η Ελλάδα προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 10′, όταν σε μια επίθεση από τα δεξιά η Βεατρίκη Σαρρή πέρασε κεφαλιά-ασίστ στην Αναστασία Σπυριδωνίδου που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Η Εθνική κυριάρχησε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου η Κροατία είχε μια κλασσική ευκαιρία, το κοντινό σουτ της Κάλντιτς στο 35′, με τη Δανάη Σιδηρά να αποσοβεί το γκολ πάνω στη γραμμή. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στο 62′ η Ρούντελιτς βγήκε μόνη σε τετ-α-τετ με τη Νάση και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Νάση, Μήτκου, Κακαμπούκη, Σιδηρά (79′ Χαμαλίδου), Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Μωραΐτου (70′ Νεφρού), Χατζηνικολάου (79′ Καλδαρίδου), Κόγγουλη (51′ Γεωργίου), Πατερνά.

Κροατία: Μπάσιτς, Γέλεντσιτς, Μπάλογκ, Πράνιες (46′ Τζέκολατζ), Πέζελιε, Λιούζστινα (46′ Ρούντελιτς), Λιούμπινα, Μπούκατς, Κάλντιτς (46′ Σπάτζιτς), Μπόιτσιτς (80′ Κρατζίνοβιτς), Λότζινα.

* Τη Μ.Δευτέρα 10/04 οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι -και πάλι στο “Γ. Καμάρας” , στις 11:00.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected