Κατηγορίες
Αθλήματα

Padel: Έγραψε ιστορία ο Αντώνης Ασημακόπουλος

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται σε διεθνής διοργάνωση Padel.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 30χρονος που έχει μετακομίσει μόνιμα στη Βαρκελώνη προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κάνει καριέρα στο επαγγελματικό padel, πήρε μέρος στο FIP Rise Rocks Lane Chiswick της διεθνούς ομοσπονδίας padel (FIP) στο Λονδίνο, με συνολικό prize money 12,500€.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ασημακόπουλος είχε δημοσιοποιήσει το γραφειοκρατικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε αφού δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά με ελληνική σημαία αλλά φαίνεται πως βρέθηκε η λύση και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη FIP.

Mε συμπαίκτη τον Ισπανό Πάμπλο Σενόθ, πέτυχαν νίκη στον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης με 7-6, 3-6, 6-3 επί των Τολέντο Αμαντόρ/Ντε Ορντούνα ενώ ηττήθηκαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο πριν το κυρίως ταμπλό κόντρα στους Σερετάνι Χέγκι/Αρίας Μαρογιάλ με 4-6, 7-5, 6-3.

“Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πρώτη συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά padel (FIP Rise London). Ο πρώτος Έλληνας που το πραγματοποιεί και είναι μόνο η αρχή” έγραψε στο Facebook ο Ασημακόπουλος που ευχαρίστησε επίσης την οικογένειά του και την ομάδα του.

“Ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις έναν στόχο ή να ονειρευτείς ένα νέο όνειρο” πρόσθεσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected