Αθλήματα

Ιταλία: Πέρασε στους “16” ο Σακελλαρίδης

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στην Ιταλία, το χρονικό διάστημα 10-16/4.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Ελβετού, και No7 του ταμπλό, Ρεμί Μπερτόλα, με 4-6, 7-5, 6-2, πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή, και θα παίξει κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης Πολ Ινχόσπε-Στέφανο Ναπολιτάνο, για την είσοδό του στους “8”.

Παράλληλα, ο Σακελλαρίδης θα παίξει και στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης σήμερα Μεγάλη Τρίτη (11/4), έχοντας για συμπαίκτη του τον αδερφό του Δημήτρη. Το Ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσουν τους Αντρέι Τσεπέλεφ (Ρωσία) και Φεντερίκο Ιανακόνε (Ιταλία), με στόχο φυσικά την νικηφόρα πρεμιέρα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές στα μονά, δεν κατάφεραν να βρεθούν στο κυρίως ταμπλό οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς, καθώς αμφότεροι αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης.

Ο πρώτος ηττήθηκε από τον Ιταλό, και No15 του ταμπλό, Αντρέα Γκόλα, με 6-0, 6-2, ενώ ο δεύτερος έχασε από τον No5 του ταμπλό, Μικαλάι Χάλιακ, με 7-5, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected