Κατηγορίες
Super League 1

Γκολάρα ο Μύθου στο 1-0 του ΠΑΟΚ επί της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Το τουρνουά Elite Neon Cup ολοκληρώνεται σήμερα σε Παιανία και Σπάτα, όμως την παράσταση έχει ήδη κλέψει σε επίπεδο Κ16 η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπάγερν με 1-0 στην προημιτελική φάση.

Ένα αποτέλεσμα που όχι απλώς αντιπροσωπεύει τη μορφή του αγώνα, αλλά μάλλον αδικεί τους μικρούς του «Δικέφαλου». Η ομάδα του Δημήτρη Ορφανού δικαίωσε τη φήμη που την ακολουθεί ως πρωταθλήτρια Ανδρών (!) στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας και είχαμε την τύχη να την απολαύσουμε live στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Η συνεργασία Ντούνγκα, Παπανικολόπουλου και η εκτέλεση του Μύθου (με το «κακό» του πόδι!) στο γκολ, αποτελούν δείγμα γραφής της ποιότητας που βγάζει αυτή η ομάδα, αποτελούμενη από παίκτες γεννηθέντες το 2007. Απέναντί της η Μπάγερν με πλήρη ομάδα Κ16 με διεθνείς στη Γερμανία (Μπίντερ, Παϊλάν, Οφλί, Γουϊλσον), την Αυστρία (Ντάλπιαζ).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Κοσίδης, Μπαταούλας, Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Παπανικολόπουλος, Τσιφούτης (Στύλος), Τσίτσιλας, Μύθου, Ντούνγκα

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P