Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ώρα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:30) και να αναζητά το… θαύμα ώστε να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 από το πρώτο ματς, το οποίο έχει βάλει την Ένωση με το ένα πόδι στον τελικό.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν το δικό τους στέκι για τις μεγάλες αναμετρήσεις, έναν άνετο χώρο, προσβάσιμο σε όλους (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) και με όλες τις επιλογές σε ροφήματα! Αυτός είναι το Barok Coffee-Bar!

Το τι θα συμβεί θα το μάθουμε απόψε με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και μοναδικό στόχο το εισιτήριο του τελικού.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει στο -6 από την κορυφή. Ο Ζοζέ Ανιγκό προχώρησε σε μία… έκπληξη όσον αφορά την αποστολή καθώς άφησε εκτός τον Χάμες Ροντρίγκες που δεν έκανε καλό ματς στη Λεωφόρο ενώ συμπεριέλαβε τον νεαρό Κουτσίδη για πρώτη φορά.

Από την άλλη ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να επικρατεί του Άρη με 3-1 και να παραμένει στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχει αφήσει τους παίκτες να… επαναπαυτούν με το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο ματς. Όσον αφορά την αποστολή, ο Αραούχο και ο Τζαβέλλας έμειναν εκτός με τον Μουκουντί να επιστρέφει στις επιλογές του Αργεντινού προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P