Κατηγορίες
Basket

Διπλό το…κακό για τους Bucks, έχασαν το πρώτο ματς και τον Giannis με τραυματισμό (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού και μαζί και τον πρώτο αγώνα τους στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Μαϊάμι Χιτ άλωσαν το «Fiserv Forum», φθάνοντας στη νίκη με 130-117, κι έκαναν το μπρέικ απέναντι στα «ελάφια». Ο Τζίμι Μπάτλερ τελείωσε με 35π., πέντε ριμπάουντ και έντεκα ασίστ, ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε άλλους 22π., εννέα ριμπάουντ και εφτά ασίστ και από 15π. έβαλαν οι Γκέιμπ Βίνσεντ και Κάλεμπ Μάρτιν.

Άτυχος στάθηκε ο Τάιλερ Χίρο (12π. σε 19’), υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος, με τους εκπροσώπους της Φλόριντα να χάνουν μια πολύτιμη μονάδα τους.

Ο «Greek Freak», από την πλευρά του, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση έπειτα από άτσαλη προσγείωσή του στο παρκέ. Αν και προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι δεν τα κατάφερε κι έφυγε για τα αποδυτήρια φανερά απογοητευμένος. Στα 10.50’ που αγωνίστηκε είχε 6π. και τρία ριμπάουντ.

Ο Κρις Μίντλετον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 33π., έχοντας επίσης εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Μπόμπι Πόρτις «σταμάτησε» στους 21π. και τα οκτώ ριμπάουντ, ο Τζρου Χόλιντεϊ στους 16π., τις ισάριθμες ασίστ και τα εφτά ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 10π. και τέσσερα ριμπάουντ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected