Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Τρικάλων ο ΠΟ Φήκης (photos+vid)

Με δύο γκολ του Νίκου Σκόνδρα, ο ΠΟ Φήκης επικράτησε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Δενδροχωρίου και κατέκτησε το 2ο τρόπαιο της ιστορίας του στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη, που έχει μια αξιόλογη πορεία και στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας νωρίς την παραμονή, επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή, έχοντας καταγράψει νωρίς τα σουτ των Ν. Σκόνδρα (8’) και Τζέλη (11’).

Στο 25’ η κεφαλιά του Τζέλη από σέντρα του Γιαννούλα πέρασε άουτ ενώ στο 27′ ο Σκόνδρας γύρισε για τον Σαμαντά ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Πανάγος απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31′. Ο Γιαννούλας συνεργάστηκε με τον Νίκο Σκόνδρα ο οποίος αυτή τη φορά με ψύχραιμο κι εύστοχο τρόπο έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πανάγου για το 0-1.

Στο 35’ νέα προσπάθεια της Φήκης. Σέντρα του Τζέλη από αριστερά, ο Νίκος Σκόνδρας στην αντίθετη πλευρά γύρισε τη μπάλα, ο Σαμαντάς σούταρε από καλή θέση, αλλά άστοχα.

Στο 40’ ο Τζέλης σούταρε από αριστερά, αλλά ο Πανάγος απέκρουσε, ενώ στο 41’ το Δενδροχώρι προσπάθησε για γκολ με τον Καραμανώλα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Δρόσος να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και τελείωσε όπως και το πρώτο.

Ωστόσο χρειάστηκε να φτάσει το χρονόμετρο στο 59’ για να σουτάρει ο Νίκος Σκόνδρας, να βρει σε αντίπαλο η μπάλα και ν’ αλλάξει πορεία η μπάλα αλλά να καταλήξει στα χέρια του Πανάγου, για να δημιουργηθεί η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία.

Η Φήκη στάθηκε άτυχη στο 63’ όταν ο Καλαμαράς βρήκε τον Νίκο Σκόνδρα, αυτός από δεξιά γύρισε τη μπάλα και αυτή βρήκε τη «ρίζα» του δεξιού δοκαριού του Πανάγου. Στο 81’ σουτ του Γιαννούλα, ο Πανάγος έδιωξε με γροθιές.

Στο 84΄ ο Γιαννούλας με σέντρα ακριβείας από δεξιά έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Σκόνδρα να σκοράρει, αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο. Με το στήθος, σπρώχνοντας τη μπάλα στ’ αντίπαλα δίκτυα σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 87’ από πάσα του Απόστολου Νικλητσιώτη, ο Ιωάννου σούταρε άουτ.

δείτε φωτογραφίες στο Sportrikala

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου : Πανάγος, Τάσιος, Ασπρουδάκης, Καραμανώλας (85’ Μητσάκης), Γκουζιώτης (85’ Αρβανίτης), Στεφόπουλος Φ., Σάγιας (60’ Τάτσιος), Λαγκαδινός, Γουλούλης, Στεφόπουλος Κ., Τουρλίδας (85’ Βανιώτης).

ΠΟ Φήκης : Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης (89’ Κατσαντώνης), Δρόσος, Σκόνδρας Ι., Πατρώνης (90+1’ Μπακάλης), Γεωργάκης, Καλαμαράς, Ιωάννου (90+1’ Δούλαλας), Σαμαντάς (86’ Νικλητσιώτης Α.), Σκόνδρας Ν.

*με στοιχεία από το Goaltrikala

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected