Κατηγορίες
Διάφορα

Κυριάκος Μητσοτάκης : “Ήρθε ένας κύριος και μου είπε: Σ’ ευχαριστώ που έσωσες τη μεσαία τάξη” (vid)

Την Καλαμάτα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με πολίτες στην κεντρική πλατεία, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι: “Είχα την ευκαιρία, όπως θυμάστε, να υπηρετήσω υπό τον Αντώνη ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης” και σημείωσε ότι λίγο πριν βρέθηκαν μαζί στην τελετή υπογραφής ενός σημαντικού έργου για τη Μεσσηνία, του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη.

“Ίσως αυτό το έργο συνοψίζει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία αυτής της τετραετίας. Μια κυβέρνηση η οποία έλυσε εκκρεμότητες του παρελθόντος, δρομολόγησε σημαντικά έργα, αντιμετώπισε -και συγκρατήστε το αυτό γιατί νομίζω έχει ξεχωριστή σημασία- τις περισσότερες κρίσεις από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Κράτησε το σκάφος της χώρας σταθερό, ενίσχυσε την Ελλάδα, έκανε πιο ισχυρή την Ελλάδα”, εκτίμησε ο πρωθυπουργός.

Υπενθύμισε πως: “Όταν είχα έρθει εδώ στην Μεσσηνία, στην Καλαμάτα, να σας μιλήσω προεκλογικά, σας είχα πει τότε ότι δε σας υπόσχομαι θαύματα, αλλά σας υπόσχομαι ορισμένα πολύ απλά πράγματα. Το πρώτο για το οποίο είχα δεσμευθεί ήταν ότι θα μειώσω τους φόρους για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Και το κάναμε πράξη.”

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μάλιστα ότι: “Ήρθε ένας κύριος και μου έπιασε το χέρι καθώς περπατούσα στην πλατεία και μου είπε: «σε ευχαριστώ που έσωσες τη μεσαία τάξη». Αυτή τη μεσαία τάξη την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση τσάκισε στους φόρους. Είχα δεσμευτεί ότι θα επιστρέψουμε στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη δέσμευσή μας την κάναμε πράξη στο ακέραιο.”

δείτε το βίντεο του messinialive.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected