Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Τηλυκράτης! Δείτε τη βαθμολογία των ένατων

Χαράς ευαγγέλια για το καμάρι της Λευκάδας, τον ιστορικό Τηλυκράτη!

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά επικράτησε με 2-0 της Λευκίμμης στην προτελευταία αγωνιστική και έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο ΑΟ Υπάτου, εξασφάλισε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Έτσι, οι νησιώτες προετοιμάζονται πλέον για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 (εκεί θα βρίσκονται Καμπανιακός και Κοζάνη), όπου διακυβεύονται τέσσερα εισιτήρια!

Για την ιστορία, τα γκολ του Τηλυκράτη σημείωσαν οι Περιστέρης (8′) και Γκουντρουμπής (75′), σε μια πραγματική φιέστα που ετοίμασαν οι φίλοι της ομάδας.

Μεγάλη μάχη για την παραμονή

Την ίδια ώρα, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού καλά κρατεί.

Μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής, οι ΠΟ Ελασσόνας, Εδεσσαϊκός (από τον 2ο όμιλο) και ΑΕ Μοσχάτου (από τον 5ο) ακολούθησαν στο τοπικό πρωτάθλημα τις : Αλεξανδρούπολη, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου από τον 1ο, Μακεδονικό Φούφα και Δωτιέα Αγιάς από τον 2ο, Παναγρινιακό, Απόλλωνα Πάργας, Διγενή Νεοχωρίου, ΑΟ Χαλκίς και Ναυπακτιακό από τον 3ο, Αίαντα Γαστούνης, Πανηλειακό, ΑΟ ΔιαβολιτσίουΑΠΣ Πάτραι και Πανγυθεατικό από τον 4ο, ΑΟ Πόρου, ΑΟ Τυμπακίου και Άγιο Ιερόθεο από τον 5ο.

Όσον αφορά τις άλλες 7 θέσεις, αυτές θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (30/4).

Η ειδική βαθμολογία των ένατων

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβαστεί και ο χειρότερος ένατος από τους 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αυτή τη στιγμή, στην καλύτερη…μοίρα είναι ο ΑΟ Πυλίου που έχει 35 βαθμούς, ενώ αν ολοκληρώνονταν σήμερα το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν στο τοπικό η Καστοριά, που έχει μεν ίδιους βαθμούς αλλά και ίδια διαφορά τερμάτων με τη Ζάκυνθο, αλλά μειονεκτεί στα γκολ υπέρ, που είναι το επόμενο κριτήριο (Άρθρο 20 του ΚΑΠ).

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή

  1. ΑΟ Πυλίου 34-28 (+6), 35
  2. ΑΟ Αγίου Νικολάου 33-26 (+7), 34
  3. Ζάκυνθος 30-34 (-4), 33
  4. Καστοριά 19-23 (-4), 33
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected