Γ Εθνική / Τοπικά

Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Δίντση στον πρόεδρο του Παμμηλιακού

Νέα σελίδα στην καριέρα του Δημήτρη Δίντση από τις αρχές του 2023, ο οποίος άφησε τη Χρυσούπολη και τον τοπικό Νέστο για το πανέμορφο νησί της Μήλου!

Ο Παμμηλιακός, ομάδα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Κυκλάδων, τερμάτισε φέτος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τις ισχυρές Ελλάς Σύρου και ΑΣ Σαντορίνης.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο αλλά και για τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη (φωτ. κάτω), ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα για να εντάξει τον Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Η δήλωση του στο sportsup.gr :

“Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Παμμηλιακού και την όμορφη Μήλο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, ο οποίος πέρα από τον θεσμό του προέδρου είναι και ένας πραγματικός φίλος και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να του πω δημόσια ένα ευχαριστώ, γιατί με έχει βοηθήσει πολύ, είναι πρότυπο στο να διοικεί μια ομάδα πόσω μάλλον στον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Τέλος, θα πω πως το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι από τα πιο δύσκολα και θέλει γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις ποσό μάλλον σαν πρόεδρος τόσο και σαν παίκτης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected