Κατηγορίες
Super League 1

Ότι σπείρεις θα θερίσεις : Δεν θέλει να έρθει ο ξένος ρέφερι που επιλέχθηκε για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Μετά τους Ιταλούς που ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν θα στείλουν ξανά διαιτητή τους στην Ελλάδα, προέκυψε και νέο άκυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο elite διαιτητής που είχε συμφωνήσει μετά από σχετικό αίτημα που είχε σταλεί στην Ομοσπονδία του, να έρθει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη χώρα μας για να διευθύνει το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ, ενημέρωσε προφανώς επηρεασμένος και μετά τα όσα συνεβησαν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, οτι δεν θα είναι διαθέσιμος, βάζοντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στην ΚΕΔ. Ο οποίος είναι και… απλήρωτος αφού είχε έρθει και στο παρελθόν στη χώρα μας!

Ο αρχιδιαιτητής Μπένετ ψάχνει διαιτητή elite για το αθηναϊκό ντέρμπι, με την UEFA πλεον να μην «μπαίνει» μπροστά μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ιταλό Μάσα στο Φάληρο.

Πλέον, οι επιλογές στερεύουν, οι πόρτες έχουν ήδη ξεκινήσει να κλείνουν ερμητικά και οι ξένοι δεν θέλουν να έρθουν στη χώρα μας. Δεν αποκλείεται σε παιχνίδια των «μεγάλων» που από δω και πέρα δεν θα έχουν βαθμολογική σημασία, να επιστρατευτούν Έλληνες διεθνείς!

Σε μια τέτοια περίπτωση, το κέρδος είναι οτι τα… ξεφτιλίκια μας δεν θα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης. Από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected