Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Επιτροπή Πανθεσσαλικού : “Σε κάποιο χωράφι ναι, εδώ ποτέ ο τελικός”

Την αντίθεσή της με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό εκφράζει μέσω σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Από την Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου και τον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα εκδόθηκε ανακοίνωση προς την ΕΠΟ, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει εκεί, ενώ αναφέρεται και στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά :

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…»

loading...
error: Protected