Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χαμός στη Μυτιλίνη για τον πρωταθλητή Αιολικό! (photos+vids)

Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα!

Ο Αιολικός μετά από 39 χρόνια στέφθηκε ξανά πρωταθλητής στη Γ Εθνική. Μετά τη νίκη του 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, κατέκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο, που του δίνει το εισιτήριο για τα play offs ανόδου στη Super League 2.

Τα συναισθήματα απερίγραπτα. Η δικαίωση για πολλούς επιτέλους ήρθε. Συγκίνηση, δάκρυα, όλη μαζί μια αγκαλιά, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φυσικά οι χιλιάδες φίλαθλοι για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Το σύνθημα “Campeones” ηχούσε από τα στόματα των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη του αγώνα. Μοναδικές στιγμές με ξέφρενους πανηγυρισμούς που κράτησαν ώρες μετά τον αγώνα στον χώρο του γηπέδου και στα αποδυτήρια.

Ο Αιολικός ακόμη και με ισοπαλία θα τερμάτιζε πρώτος, όμως οι “μπαρουτοκαπνισμένοι” παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου έπαιξαν μόνο για ένα αποτέλεσμα. Ο Αιολικός έπαιξε μόνο για την νίκη και την κατέκτησε πανάξια, μοιράζοντας για ακόμη μια φορά φέτος χαμόγελα στους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν από νωρίς στις κερκίδες του γηπέδου.

δείτε φωτογραφίες στο Sportlesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected