Κατηγορίες
Διάφορα

Ο Άρειος Πάγος “έκοψε” το κόμμα Κασιδιάρη. Πληροφορίες ότι έβαλε τη γάτα του να κλαίει…

Κανονικά θα συμμετάσχει στις κάλπες της 21ης Μαΐου το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλόπουλου, που είχε ηγηθεί για λίγες ημέρες του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη – που όπως αναμενόταν δεν έλαβε την απαιτούμενη έγκριση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκεπτικό πίσω από το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη το θέλει να λειτουργεί ως συνέχεια της Χρυσής Αυγής, ενώ υπάρχουν και ομοιότητες σε επίπεδο προσώπων.

Σημειώνεται πως θεωρείται βέβαιο ότι μετά τον αποκλεισμό τους οι επικεφαλής των κομμάτων θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τις προηγούμενες ημέρες και χωρίς να έχουν προλάβει να καταθέσουν υποψηφίους, έγινε γνωστό πως ο Άρειος Πάγος απέκλεισε την «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», στο οποίο αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ενώ εκτός μάχης έμεινε και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Σε λίγο αναμένεται και η λίστα με όλα τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης (που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως έχει ήδη βρει λύση για τις επερχόμενες εκλογές) ανέφερε σήμερα ότι «αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected