Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βράδυ Τετάρτης με μεγάλα ντέρμπι στο “Barok” Coffee-Bar!

Τα μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ δεσπόζουν στο πρόγραμμα της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής των play-Offs της Super League 1 το βράδυ της Τετάρτης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να καλέσουμε στο 6980 299099 για να κρατήσουμε θέση στην…εξέδρα του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Η εκ των δύο πρωτοπόρων ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena με τον έτερο πρώτο της κατηγορίας, που είναι ο Παναθηναϊκός, να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ο δε Άρης παίζει εντός με τον Βόλο και εάν δεν χάσει θα… κλειδώσει την 5η θέση της κατηγορίας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΑΓΩΝΕΣ
1. Παναθηναϊκός 76
2. ΑΕΚ 76
3. Ολυμπιακός 66
4. ΠΑΟΚ 63
5. Άρης 47
6. Βόλος 40

Κριτήρια:

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play-offs και Play-outs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:
– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-offs / Play-outs αθροιστικά).
– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-offs / Play-outs αθροιστικά).
– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
20.00: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
20.00: Άρης – Βόλος
20.00: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected