Κατηγορίες
Super League 2

Τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης : “Κίνητρο του ίδιου και των ποδοσφαιριστών ήταν πότε και πώς θα πληρωθούν!’

Η παράδοση που θέλει τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης να αλλάζει αρκετά συχνά προπονητές, συνεχίστηκε και φέτος.

Μετά την ήττα (4-2) από την Ηλιούπολη, η ΠΑΕ καταφέρθηκε κατά του Αλέκου Βοσνιάδη, ανακοινώνοντας τη διακοπή συνεργασίας μαζί του και υποστήριξε ότι μόνο κίνητρο του ίδιου και των ποδοσφαιριστών ήταν πότε και πώς θα πληρωθούν!

Θυμίζουμε ωστόσο, πως η ίδια στις 5 Απριλίου είχε υποστηρίξει ότι ο στόχος της ανόδου δεν μπορούσε να επιτευχθεί και παραδεχόταν ότι ο σχεδιασμός είχε αποτύχει παταγωδώς.

Αναλυτικά:

«Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδα μας, δεν την έχουμε ξαναδεί να προηγείται με 2-0 και στη συνέχεια να δέχεται τέσσερα γκολ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Απόλλωνα. Η δικαιολογία του προπονητή μας, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κίνητρο, είναι αυτή που μας έχει πλέον πείσει ότι οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές, το μόνο κίνητρο που έχουν είναι πότε και πως θα πληρωθούν.

Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι αγωνίζονται στη Super League 2, μια ερασιτεχνική κατηγορία, η οποία έχει μόνο έξοδα και παριστάνουν τους επαγγελματίες με χαμηλό κίνητρο».

*με στοιχεία από το Fl News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected