Γ Εθνική / Τοπικά

Για 8η φορά Κυπελλούχος Σερρών ο Απόλλων Παραλμνίου (photos)

Για 8η φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Παραλιμνίου έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, αφού κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Σιδηροκάστρου με 5-0 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με το 5ο γκολ του μάλιστα να σημειώνεται στο 90+2 λεπτό.

Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Γκέκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο επιθετικό μονόλογο ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει δοκάρι με δυνατό σουτ του Ελέζι στο 52ο λεπτό.

Στο 60ο λεπτό ο Πέτρου με εξαιρετικό σουτ κάνει το 3-0. Το Παραλίμνιο ήταν καταιγιστικό και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Μπόμπορα στο 85ο λεπτό και Ελέζι στο 90+2′.

δείτε φωτογραφίες στο serressport.gr

Η σύνθεση του Απόλλωνα (Νίκος Καραμπετάκης) : Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης (60′ Κωνσταντινίδης), Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης (80′ Τσατρής), Γκούμας, Καρυοφύλλης, Γκέκας (35 Παπαδόπουλος), Ελέζι, Πέτρου (80′ Μπόμπορας), Τζαμπέγια (60′ Μαλανδρής), Νομικός

*με στοιχεία από το serresmegasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected