Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Αμφίρροπο το EuropaLeague

Σπουδαίες μάχες και μάλιστα αμφίρροπες στο EuropaLeague, ενώ σημείο στο στοίχημα μας δίνει και το ματς στο Λονδίνο για το EuropaConferenceLeague.

Γιουβέντους – Σεβίλλη (22.00)

Το διπλό μέσα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα με 2-0 δίνει στην Γιουβέντους σημαντική ώθηση στο EuropaLeague, όπου η κατάκτηση του αποτελεί μονόδρομος. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει μπροστά τους δύο μεγάλα παιχνίδια απέναντι στην Σεβίλλη και καλείται να τα δώσει όλα, αρχικά σήμερα μπροστά στο κοινό της, ώστε να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Σάντσες Πιθχουάν».

Την κατάλληλη στιγμή «χτύπησε» φόρμα η Σεβίλλη και στο πρωτάθλημα εκτοξεύτηκε κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα, μετά το 3-2 επί της Εσπανιόλ. Στροφή τώρα στην διοργάνωση, που λατρεύει και πρόκειται βέβαια για το EuropaLeague. Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απέναντι της άλλη μια μεγάλη ομάδα στα ημιτελικά και δεν είναι άλλη από την Γιουβέντους.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όχι και τόσο φαβορί η Γιουβέντους, απέναντι σε μια Σεβίλλη που στο EuropaLeague έχει να επιδείξει εκπληκτικά πράγματα. Προτιμότερο το Goal/Goalστο 2.07 από την Stoiximan.

Ρόμα – Λεβερκούζεν (22.00)

Οι πολλές απουσίες στοιχίζουν στα τελευταία ματς της Ρόμα και ειδικά στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα την ήττα από την Ίντερ με 2-0 εντός έδρας. Ωστόσο έχει εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες της για να σώσει την χρονιά φέτος στο EuropaLeague, όπου της απλώνεται η ευκαιρία να βρεθεί έστω στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο του στα νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ θα έχει διαθέσιμο σήμερα τον κομβικό Ντιμπάλα.

Ένα μεγάλο αήττητο σερί έλαβε τέλος για την Λεβερκούζεν απέναντι στην Κολωνία, γνωρίζοντας την ήττα σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα με 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του ΤσάμπιΑλόνσο έχει κάνει πολλά άλματα ανόδου όλο αυτό το διάστημα και δεν βρίσκεται τυχαία στα ημιτελικά του EuropaLeague. Εκεί που την περιμένουν δύο απαιτητικά παιχνίδια απέναντι στην Ρόμα, αρχής γενομένης σήμερα στο «Ολίμπικο».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τον έχει τον τρόπο του ο Μουρίνιο σε τέτοιου είδους παιχνίδια και η Ρόμα μπορεί να φτάσει οριακά στον άσο σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.

Γουέστ Χαμ – Αλκμάαρ (22.00)

Πολύ πιο άνετη πλέον στο τελείωμα της σεζόν η Γουέστ Χαμ και ειδικά η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 της δίνει καλή ώθηση για την συνέχεια. Μεγάλος στόχος για τα «σφυριά» είναι η κατάκτηση του EuropaConferenceLeague, εκεί που έχουν δώσει από την αρχή αρκετό βάρος και κόντρα στην Άλκμααρ αναμένεται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί η Αλκμάαρ, με αποκορύφωμα την πορεία της στο EuropaConferenceLeague. Κόντρα στην Άντερλεχτ πέρασε στην διαδικασία των πέναλτι, όμως διατήρησε σε καλά επίπεδα την απόδοση της και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μετά το 0-0 με τον Άγιαξ καλείται να αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς στην Ολλανδία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ομάδα με καλό ρόστερ η Γουέστ Χαμ και ειδικά σήμερα μπροστά στο κοινό της θα πιέσει για τη νίκη και μπορεί να την κατακτήσει στο 1.60 από την Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected