Αθλήματα

Τυνησία: Πρόκριση στις “8” για την Αδαλόγλου, πέρασε στα προημιτελικά της Σουηδίας η Ματούλα

Πέρασε στις “8” καλύτερες του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Τυνησίας η Μάγδα Αδαλόγλου, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (8-14) στο Μόναστιρ.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την 19χρονη Γαλλίδα, Χάνα Μπουγκούφα με 6-4, 6-4 σε διάστημα 2 ωρών παιχνιδιού, και διατηρεί το απόλυτο των νικών από την αρχή της διοργάνωσης.

Αναφορικά με τα διπλά, η No224 της ITF συνεργάζεται με την 26χρονη Γαλλίδα, Μαρί Βιλέτ, και για τον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις No4 του ταμπλό, Λουσί Κβονγκ (Καναδάς) και Άννα Ουλιασένσκο (ΗΠΑ), σήμερα Πέμπτη 11/5 το απόγευμα.

Σουηδία: Πέρασε στα προημιτελικά η Ματούλα

Το 2/2 πέτυχε η Μάρθα Ματούλα στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σουηδίας, και πέρασε στην προημιτελική φάση.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την 22χρονη Ισπανίδα, αλλά και No2 του ταμπλό, Ρόσα Βίσενς Μας, με 6-1, 6-3, και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στη Σουηδία.

Αύριο Παρασκευή (12/5), η Ματούλα θα αντιμετωπίσει την επίσης 22χρονη Γαλλίδα, αλλά και No7 του ταμπλό, Αλίς Τουμπέγιο, με στόχο την πρόκριση στις “4” καλύτερες της διοργάνωσης.

Αναφορικά με τα διπλά, η Ματούλα θα διεκδικήσει σήμερα (Πέμπτη 11/5) την πρόκριση στα ημιτελικά, έχοντας για παρτενέρ της την Αιγύπτια Σάντα Σαμίρ, όπου θα κοντραριστούν με τις Σουηδέζες Τίλντε Ζαγκάρε και Κορνέλια Κακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected