Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλητές U14 οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας!

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, επιβραβεύτηκαν για τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας!

Η ομάδα U14 του Γιάννη Ιασονίδη επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 4-3 (2-2 κανονικός αγώνας) της Βέροιας και κατέκτησε το τρόπαιο για τη σεζόν 2022/2023.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάουσας, ήταν ακατάλληλη για…καρδιακούς και όπως αναμενόταν, κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Χλιαρόπουλο, όμως η Βέροια απάντησε άμεσα και τρία λεπτά, ο Θεοδοσίου έφερε το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου μάλιστα έφερε…τούμπα το ματς στο 16ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Ντοκάι και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι Τηλέμαχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61′ με τον Κουλούκατζη και εν τέλει, να οδηγήσουν το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι “κόκκινοι” είχαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και με σκορ 4-3 κατέκτησαν το τρόπαιο, δίνοντας μεγάλη χαρά σε γονείς και προπονητές!

Το φύλλο αγώνα  :

ΝΠΣ Βέροια – Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας  2-2, 3-4 πεν (8′ Θεοδοσίου, 16′ Ντοκάι / 5′ Χλιαρόπουλος, 61′ Κουλούκατζης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκαλαΐτσης, με βοηθούς την κα Τάλιου και τον κ. Κουτζημπασόπουλο

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Άρης Αδαλόγλου) : Καρασαρίδης, Κουτσίδης (41′ Δελαντώνης), Μούρνος, Θεοδοσίου, Ντέλλας, Στογιάννης, Συμεωνίδης (48′ Ίντος), Λαμπριανίδης, Κούλλα (65′ Καραγκιοζόπουλος), Ευθυμιάδης (41′ Ιωσηφίδης), Ντοκάι

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Μαββίδης, Κομπατσιάρης, Κόρτσα, Μουταφίδης, Μπαλατσάς, Κουλούκατζης, Καρασαββίδης, Ράπτης, Χαρισόπουλος, Παπαδόπουλος, Χλιαρόπουλος (51′ Τζικόπουλος)


Την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΦΑΣ Νάουσα, που επικράτησε στον μικρό τελικό του Αστέρα Αλεξάνδρειας με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, με τα γκολ των Χαριάδη και Γιαννακά, ενώ ανάλογο ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για τους “κυανόλευκους”, που πέτυχαν και τρίτο γκολ, στο 55′ με τον Δούμο.

Ο Γιαννακάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65′, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Αστέρα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 70′ με σκόρερ τον Κίτσα.

Το φύλλο αγώνα  :

ΦΑΣ Νάουσα – Αστέρας Αλεξάνδρειας  4-1 (11′ Χαριάδης, 33′-65′ Γιαννακάς, 55′ Δούμος / 70′ Κίτσας Χ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης η κα Τάλιου, με βοηθούς τους κ.κ. Γκαλαΐτση και τον κ. Κουτζημπασόπουλο

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Χατζηιωάννου, Πιτάκης, Σαράφης, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης (50′ Δούμος), Γουγουλέφας, Γιαννακάς (65′ Πέσιος), Δημησίκος, Χαριάδης (50′ Σύρκος), Ηλιάδης (61′ Πιπερίδης), Λεφούσης

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Μπάμπης Καψάλης) : Μαρκόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Δούμπης, Ράικος (47′ Παπαγιαννόπουλος), Μητσιώτης (60′ Μπουκλάς), Μηνόπουλος, Κίτσας Χ., Αναστασόπουλος Ε. (52′ Σωτηριάδης), Αναστασόπουλος Π. (60′ Βέργος), Σαμαράς (60′ Κούτσιας), Πετράκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected