Κατηγορίες
Διάφορα

Για 12η μέρα μένει στο μπαλκόνι του σπιτιού του ο κυρ Θεόφιλος! (vid)

Στην βεράντα του σπιτιού του, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, μένει εδώ και 12 ημέρες ο 81χρονος βκαθώς η πρώτη κατοικία του έχει μείνει απροστάτευτη με τη σφραγίδα κυβέρνησης και Αρείου Πάγου.

Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία εκπλήρωσε τον σκοπό της και πέταξε έξω τον ίδιο και την οικογένειά του, για να παραδώσει το σπίτι στον «επενδυτή» από τα Σκόπια που το «χτύπησε» σε πλειστηριασμό!

Ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, διέμενε στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του, την μία του την κόρη και τον εγγονό του, 31 ετών. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο ηλικιωμένος, μαζί με τα λιγοστά υπάρχοντα που πρόλαβε να πάρει από το σπίτι του μετά την έξωση κοιμάται σε καναπέ στο μπαλκόνι από την Πέμπτη 4 Μαΐου!

Είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο που έχει αναπηρία 85% αλλά τα έγγραφα που προσκόμισε ο νέος ιδιοκτήτης ήταν από δικαστικούς και δεν έφεραν την υπογραφή εισαγγελέα, όπως αναφέρει στο thestival.gr η κόρη του 81χρονου, Αναστασία Τζοχουνίδου.

«Αυτό που ζητάει ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης είναι να γίνει επαναεξέταση του δανείου για να μπει ξανά στο σπίτι του. Είναι άδικο όλο αυτό. Ζητάμε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου. Δεν θα φύγει από το μπαλκόνι μέχρι να εξεταστεί ξανά όλο αυτό», σημειώνει η κ. Τζοχουνίδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected