Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρώτο τρίποντο στα μπαράζ για τον Αιολικό, “φωνές” από τον Τηλυκράτη

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε ο Αιολικός.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 2-1 του Τηλυκράτη στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και μπήκε ξανά δυνατά στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2, μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Χαλάστρα από τον Καμνπανιακό.

Στο 8΄ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι από τον Τεγούση. Ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0 για τον Αιολικό ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα “κυανόλευκα”.

Ο Τηλυκράτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη και είναι χαρακτηριστικό πως άμεσα πόσταρε σχετικά στην επίσημη σελίδα του στο facebook

H ομάδα της Λευκάδας προσπάθησε στη συνέχεια να ανεβάσει την απόδοση του, με τον Αιολικό όμως να βρίσκει και δεύτερο γκολ πάλι με τον ίδιο τρόπο. Στο 44′ o Βαγγέλης Μακρής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Καρλίτος (o ρέφερι υπέδειξε παράβαση για προφανή θέση για γκολ), πέτυχε το 2-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θέλησαν να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους και να ψάξουν και τρίτο γκολ. Τελικά ο Περιστέρης στο 65΄μείωσε για τον Τηλυκράτη σε 2-1, με τον Αιολικό αυτή τη φορά να “φωνάζε” πως ο σκορερ βρισκόταν σε θέση off side.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αιολικό να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο και να… ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας και να μπορεί να χαρεί την απονομή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο που ακολούθησε του αγώνα.

Συνθέσεις

Αιολικός (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Γκανσιέρ, Ποτουρίδης, Αρναούτογλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Πλατέλλας (89′ Ανθής), Καρλίτος (79′ Αντωνίου), Ντινιωτάκης (56′ Μουκίδης), Μακρής

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Τακίδης, Μπεκατώρος (60′ Κάρλος), Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Νιφορόπουλος, Περιστέρης, Γκουντρουμπής

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Γιούχτας 1 1 0 0 2 1 1 3
2 Κοζάνη 2 1 0 1 3 2 1 3
3 Καμπανιακός 2 1 0 1 2 2 0 3
4 Αιολικός 2 1 0 1 2 3 -1 3
5 Τηλυκράτης 1 0 0 1 1 2 -1 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected