Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Στρωμένος με… ροδοπέταλα ο δρόμος της ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας! (photos)

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο πρωταθλητής Ημαθίας ήταν…κυνικός στην Πέλλα, νίκησε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και με το 2×2 έχει…στρώσει τον δρόμο για την ιστορική άνοδο στη Γ Εθνική.

Μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους, η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Λυκοστόμου, σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Αριδαίας (ξέρει καλά το συγκεκριμένο γήπεδο ο νεαρός τεχνικός) και είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που έχει φτάσει τους έξι βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι για τους “κυανόλευκους” στην Κατερίνη κόντρα στον Βατανιακό (Τετάρτη 24/5), που νίκησε σήμερα με 3-0 τον Ερμή Αμυνταίου.

Το φιλμ

Μετά από ένα 15λεπτο χωρίς καμία φάση στις δύο εστίες, ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Καραγιαννίδη, όταν ο Μουστάκας βρέθηκε απέναντι από τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.

Τρία λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Σαμιώτη να απειλήσει, όμως η κεφαλιά “ψαράκι” πέρασε εκτός εστίας.

Ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 26, και πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά ο Καραγιαννίδης ήταν εκεί για να αποσοβήσει το 0-1.

Με την ίδια…ορμή μπήκε και στο δεύτερο ο Μέγας Αλέξανδρος, με τον Μπουλάρι να απειλεί με κεφαλιά στο 50ο λεπτό.

Στο 63′ ο Μουστάκας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μιχαηλίδης έβαλε σωτήρια την κόντρα, ενώ στην κόντρα από πλευράς Θύελλα, ο Μονογενίδης πέρασε δύο αντιπάλους από τα δεξιά, αλλά δεν έκανε το γύρισμα εκεί που υπήρχε συμπαίκτης του.

Στο 76′ καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Θύελλα, σε κεφαλιά του Νάνου και τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο 79′ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και άλλαξαν τη μοίρα τους στον σημερινό αγώνα, ο Μουστάκας βρήκε εξαιρετικά τον Κίτσα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ, “έγραψε” το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους πρωταθλητές Πέλλας, τρία λεπτά μετά ο MVP Κίτσα έκανε ωραία πλαγιοκόπηση από αριστερά, βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Αργυρόπουλο και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 84ο λεπτό, όταν ο Τζημογιάννης έκανε κακή εκτίμηση, ο Μονογενίδης έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά ο έμπειρος αμυντικός έβαλε την προβολή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

δείτε φωτογραφίες στο Aridaia365

Συνθέσεις

Θύελλα Λυκοστόμου (Βασίλης Σαμαράς) : Καραγιαννίδης, Σαμαράς, Μιχαηλίδης, Κιλικλής (46′ Μονογενίδης), Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλος (85′ Άτζος), Αθανασιάδης (14′ λ.τ’ Νάνος), Ελευθεριάδης (90′ Πουσίνης), Οξούζογλου (46′ Παπασυμεών), Τσόρμπας, Αταλασίδης

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Χρήστος Ζαρογιάννης) : Μυλωνάς, Κιουτσούκης, Δημητρούσης, Ράδης (74′ Αργυρίου), Τζημογιάννης, Μπουλάρι, Νιογκάνα (74′ Αργυρόπουλος), Χατζόπουλος, (58′ Μπρέγκου), Λέκα, (74′ Λουτζανιώτης), Μουστάκας, Σαμιώτης, (36′ λ.τ. Κίτσα)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 2 2 0 0 4 1 3 6
2 Αετός Βαρβάρας 2 1 1 0 1 0 1 4
3 Βατανιακός 1 1 0 0 3 0 3 3
4 Αναγ.Επανομής 2 1 0 1 2 1 1 3
5 Ερμής Αμυνταίου 2 0 1 1 0 3 -3 1
6 Απόλλων Ευρωπού 1 0 0 1 1 2 -1 0
7 Θύελλα Λυκοστόμου 2 0 0 2 0 4 -4 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected