Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΕΙΓΟΝ : Έκκληση για αίμα για τον πρόεδρο του Πόρου

Ο Πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση καθώς χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Λεπτομέρειες θα γίνουν άμεσα γνωστές.

Η ανακοίνωση της ομάδας :

“Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου να προσφέρει αίμα στον πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη που το χρειάζεται επειγόντως για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Όλοι μπορούν να δώσουν αίμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από την Παρασκευή 19 Μαΐου και καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η συγκέντρωση του αίματος θα γίνεται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο ονοματεπώνυμο Ασσαργιωτάκης Ιωάννης του Ιδομενέα για την κλινική “Ασκληπιείο” στην οδό Ζωγράφου 8 στο κέντρο του Ηρακλείου. Αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του προέδρου του Πόρου και την κλινική “Ασκληπιείο” στο κέντρο του Ηρακλείου θα μπορεί να προσφέρουν αίμα και όσοι είναι εκτός Κρήτης. Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης ευχαριστεί από καρδιάς όλο τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected