Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Έσπασε το ρόδι” στα μπαράζ ο Τηλυκράτης, 1-0 την Κοζάνη

Με γκολ του Κάρλος Εντουάρντο στο 84ο λεπτό, ο Τηλυκράτης επικράτησε 1-0 της Κοζάνης, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Σημαντική νίκη για τους νησιώτες, η πρώτη στη συγκεκριμένη διαδικασία, χάρη στον “λυτρωτή” Κάρλος Εντουάρντο, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τέρμα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά, η Κοζάνη γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο μίνι πρωτάθλημα και ο επόμενος αγώνας με τον Αιολικό (28/5) αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν αναγνωριστικός για τις δυο ομάδες, με τον Τηλυκράτη αλλά και την Κοζάνη να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν και παράλληλα να μπορέσουν να πάρουν όσο πιο πολλά μέτρα παραπάνω μπορούσαν στο γήπεδο. Κάπως έτσι λοιπόν οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 0-0.

Ο Τηλυκράτης έφτασε κοντά στο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά οι Ζδράβος και Νιφορόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Καραγκιόζη.

Μάλιστα ο Τηλυκράτης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Παπανίκου από το ύψος του πέναλτι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Το καλό όμως οι φιλοξενούμενοι το φύλαγαν για το φινάλε, με τον Κάρλος Εντουάρντο να χρίζεται σκόρερ σε μια αντεπίθεση και να “πνίγεται” στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά ο Γκουντρουμπής παρότι πέρασε δύο αντιπάλους, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Σκιαδάς, Τόσκα, Περιστέρης (90+2′ Κολοβός), Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδράβος (82′ Κατσής), Νιφορόπουλος (60′ Εντουάρντο)

Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης, Βοριαζίδης (75′ Παπανικολόπουλος), Μπακάλης, Νιάσε, Κανούλας, Ψάλτης (40′ λ.τ. Μπίντσης), Παπαργυρίου, Αποστολίδης (46′ Λάμπογλου), Μαραγκός

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Καμπανιακός 3 2 0 1 4 2 2 6
2 Τηλυκράτης 2 1 0 1 2 2 0 3
3 Αιολικός 2 1 0 1 2 3 -1 3
4 Γιούχτας 2 1 0 1 2 3 -1 3
5 Κοζάνη 3 1 0 2 3 3 0 3

*με στοιχεία από το lefkadasportnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected